Durance Parfumextract Kersenbloesem 30ml

Beschikbaarheid: Op voorraad (2)

CHERRY BLOSSOM - ETHERISCHE OLIE - CERISIER EN FLEURS

Een ultra geconcentreerd parfum voor gebruik met een kachel of elektrische diffuser. Een paar druppels verdund in een beetje water zijn voldoende om een ​​atmosfeer te creëren met verfijnde en elegante tonen. Aanwijzingen voor gebruik: Verdun een paar druppels met wat water in het bovenste deel van de kachel of in de elektrische diffuser van Durance.

Deze geur voor thuis, met gastronomische en sensuele tonen, creëert meteen een warme en smakelijke sfeer in uw huis. Praktisch en effectief, het parfumeert intens elke kamer in uw huis.

Cherry Blossom Fragrance Delicate bloemige tonen met subtiele fruitige toetsen van kers, vanille en amandelen om de lente te vieren. De neus vertelt de geur: vier het symbool van de kersenbloesem van de schoonheid en de beknoptheid van het leven. Een betoverende lentegang in deze eerste lentedagen.  Lente-zomer De Floral Sfeer: Troostend

Cherry Blossom Fragrance Delicate bloemige tonen met subtiele fruitige toetsen van kers, vanille en amandelen om de lente te vieren. De neus vertelt de geur: vier het symbool van de kersenbloesem van de schoonheid en de beknoptheid van het leven. Een betoverende lentegang in de eerste lentedagen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen