Algemene voorwaarden

1. Geldigheid

Deze leveringsvoorwaarden hebben betrekking op alle aanbiedingen en leveringen van alle producten welke worden aangeboden door Scents & Colors Almere.

2. Prijzen

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, exclusief verzendkosten.
Vanaf 50 euro biedt Scents & Colors Almere gratis verzending binnen Nederland aan.

3. Bestellen

U kunt bestellen via de website. Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u een bevestiging per e-mail met een overzicht van uw bestelling. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen worden de bestelde artikelen toegezonden. Indien wij uw betaling niet binnen 7 dagen hebben ontvangen vervalt daarmee de bestelling.

4. Betalingen

Bestellingen dienen vooraf betaald te worden. Dit kan via het betaalsysteem in de website, via een bank overschrijving of bij afhalen tegen contante betaling in onze winkel. Eventuele bankkosten komen voor rekening van de klant.

5. Levering

Wanneer de producten op voorraad zijn en de betaling is ontvangen, bedraagt de levertijd voor Nederlandse verzendadressen 1 tot 3 werkdagen. Indien een artikel tussen het moment van bestelling en betaling onverhoopt is uitverkocht en/of niet binnen 30 dagen geleverd kan worden, wordt het teveel betaalde teruggestort.

6. Retourneren

U wordt vriendelijk verzocht om bij levering te controleren of de producten overeenkomen met uw bestelling. Indien dit niet het geval is, dient u Scents & Colors Almere daarvan zo spoedig mogelijk, in elk geval binnen 24 uur na aflevering, op de hoogte te stellen via email, telefoon of in de winkel. Hygiënische producten kunnen niet geretourneerd worden. Indien is aangetoond dat de producten niet aan de overeenkomst voldoen, dienen de producten geretourneerd te worden. Scents & Colors Almere heeft dan de keuze de desbetreffende producten te vervangen door nieuwe producten dan wel de factuurwaarde daarvan te restitueren. Een retourzending wordt uitsluitend aanvaard indien deze vooraf bij ons is aangemeld en onze toestemming daarvoor is gegeven, het product niet is gebruikt, het product zich in nieuwstaat bevindt en de verpakking van het product onbeschadigd is. Tevens worden specifieke producten om hygiënische redenen niet retour genomen. De kosten voor retourzendingen is voor rekening van de klant.

7. Aansprakelijkheid

De informatie op de site van Scents & Colors Almere wordt met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Scents & Colors Almere aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke gevolgen die direct of indirect voortvloeien uit het verkeerd gebruiken van onze producten. Het dient de aanbeveling om de gebruiksaanwijzing van het product goed door te lezen alvorens een product te gebruiken. Scents & Colors Almere is uitsluitend aansprakelijk als schade is veroorzaakt door schuld van Scents & Colors Almere.

Klachten kunt u via het onderstaande email adres aan ons richten, waarna wij er alles aan zullen doen om de klacht naar tevredenheid op te lossen. Indien u onverhoopt niet tevreden bent met de geboden oplossing kunt u uw klacht schriftelijk richten aan de directie van Scents & Colors Almere, graag onder vermelding van uw volledige adres, email adres en telefoonnummer. U ontvangt dan zo snel mogelijk een reactie van ons.

8. Toepasselijk recht

Op elke overeenkomst tussen Scents & Colors Almere en de klant is het Nederlands recht van toepassing.

9. Onze gegevens

Scents & Colors
Zadelmakerstraat 15
1315 AK Almere
Nederland

Tel: 036-5255682
E-mail: [email protected]

Algemene voorwaarden Scents & Colors Almere ©2017